torsdag 9. august 2012

Enda en flettegenser

Ja, der er slik det blir hos meg. Siden jeg har fått alle disse små rundt meg holder det ikke å strikke en.
Men jeg liker disse genserene så godt, derfor blir det hver sin... Denne fargen er flott, jeg virkelig liiiiiiiiiiiker den!!


Her ser dere Oliver, han tok sin med seg til Danmark og fikk bruke den også. De ferierte i Danmark i 14 dager med regntøy og lite solskinn, men Danmrk viste seg fra sin beste side på andre måter. Oliver sin oldemor er dansk.
 

Igår ble Oliver klippet for første gang så nå er vel han blitt en stor gutt.Se på disse nydelige steinene, de plukket Steven og jeg i Tyrkia.


Klem  fra meg!!

8 kommentarer:

 1. Flott gensa, eg og syntest at den fargen var fin. Godt med gensar også om sommaren!

  SvarSlett
 2. Riktigt fin och en härlig färg.

  SvarSlett
 3. For en skjønn liten fyr,Oliver. Og sååååå fiiiin genser du har strikket til ham. Han fikk nok godt brukt for den i Danmark, ja. Myk og varm ser den ut til å være. Flinke du!
  Ang. katten din, så drev vår katt også med det maset i begynnelsen (vi har en omplasseringspus)
  Jeg snakker mye til henne, så jeg hev henne ut, da hun maset, og sa at det ville jeg ikke tillate. Etter flere ganger med slikt, holdt hun opp. Nå krafser hun bare på døra på morgenen, når hun har hørt vekkerklokka mi ringe. Da vet hun jeg er våken, og det er ok. Ellers ligger hun bare utenfor døra og venter til jeg kommer..........klok pus, skjønner du.

  SvarSlett
 4. Så flott genser på en hærlig liten fyr:)
  Ja jeg kjenner meg nok igjen, det blir ikke bare en, men både to og tre av samme plagget når man først setter igang. Sånn er det når man er den lykkelige bestemor til snart 6 søte små.
  Klem og ei finfin helg til deg:)

  SvarSlett
 5. Skikkelig fine er dei desse flettegenserene du strikker!! Og når ein har mange små så er det kjekt å strikke til alle:))

  SvarSlett

Jeg er veldig glad for en kommentar fra deg:-)

Populære innlegg

Bloggurat

Bloggurat

Levivest

Levivest
Gratis mønster

Mine sønner

Lang jakke i "Bomull/lin

Lang jakke i "Bomull/lin

Oppskrifter

Oppskrifter
Garnbutikk