søndag 4. mars 2012

Oslo-anorakkenJeg har strikket denne fra Pickles. Synes den ble kjempefin, men det gjenstår og se hvordan den er på.


Den var fin å strikke.

Selv om jeg kjøper mye strikkebøker og mønsterhefter liker jeg å strikke etter mønster fra nettet.
Strikkebøkene sitter jeg og ser meg mette på.Denne vinterferien har jeg busset fire ganger til byen. Så deilig å la bilen stå.
 Nå har jeg bestilt meg busskort fra Skyss.
 Slippe å forurense byen med min bil og reise kollektiv er faktisk en lettvint måte å redusere eksosen i byen.Kommer til å strikke en til hvis den er fin på.


5 kommentarer:

 1. Heisann
  Jammen var det mye nytt her siden sist jeg var innom. Har hatt mye å kose meg med her inne hos deg nå, altså!!!
  Så fin jakke/anorakk du har strikket. Pickles er en kjempeflott blogg som gir ut gratis-oppskrifter, og som tilogmed selger flott garn. Siden jeg jobber i en garnbutikk, der jeg styrer det meste av garninnkjøp, har jeg ligsom ikke helt det store behovet til å kjøpe garn på nett.
  Helt enig med deg i bil og transport. Jeg har en 2 år gammen bil, ja, jeg kjøpte den ny, som bare står i garasjen, siden jeg spaserer til jobb. Bruker den 1-2 ganger i uken, og betaler et dyrt lån på den. Nå har jeg bestemt meg for å selge den, og heller bruke annen transport. Og blir det for ille, kan jeg bare ta en taxi (mannen har egen taxi, så det blir jo gratis...hi hi)
  Ha en superduper søndag!

  SvarSlett
 2. Så søt anorakken ble. Det er nok en stund siden jeg har vært innom Pickles nå. Tror jeg må se hva nytt som er kommet. For noen uker siden så jeg faktisk Picklesdamene på frokost-tv. De fortalte om hvordan nettbutikken Pickles oppstod og om sin interesse for håndarbeide.

  SvarSlett
 3. Så fine den var:) Deilig å busse litt innimellom også.

  SvarSlett
 4. Den var utrolig fin! Har selv lurt på å strikke denne:) Enig med bussing, veldig greit om det funker ift familieplanlegging og logistikk, som er en evig utfordring her i huset i alle fall:)

  SvarSlett
 5. Så fin!:)Jeg har kjøpt noen skjønne nøster fra Pickles som jeg gleder meg til å lage noe av. Det blir mitt første møte med deres garn, så jeg er litt spent. Jeg liker også å sitte å bla i strikkebøker, det er så mye fint! Det er det i strikkemagasinene også, som det etterhvert har blitt en del av i kioskhyllene. Nytter ikke å strikke "alt", men fint å hente inspirasjon fra - i likhet med alle de fine bloggene som er.
  Ha en fin, fin kveld:)

  SvarSlett

Jeg er veldig glad for en kommentar fra deg:-)

Populære innlegg

Bloggurat

Bloggurat

Levivest

Levivest
Gratis mønster

Mine sønner

Lang jakke i "Bomull/lin

Lang jakke i "Bomull/lin

Oppskrifter

Oppskrifter
Garnbutikk