lørdag 23. mai 2009

Hageeier eller villniseier?

Her er mitt villniss av en hage.
Det er liksom min bakhage, men jeg har da planer for den. Hvert år så går det så himla fort og jeg er på etterslep. Når jeg har ryddet på fremsiden og plantet og pyntet da er det ikke mer tid igjen, så her lever liksom hagen sitt eget liv.

4 kommentarer:

 1. Kjenner meg godt igjen i beskrivelsen, ugress vokser dessverre mye fortere enn alt jeg vil skal vokse og somrene går så altfor fort.
  Selv sliter jeg med at jeg har så altfor mange planer og prosjekter på gang at jeg ikke rekker å fullføre noen av dem, så følelsen av å bo på en anleggsplass med hageredskaper og skrot slengende alle steder...

  Nyt det du faktisk har fått gjort, det kommer nok en tid for å omorganisere villnisset litt også,om ikke i år så kanskje et annet år. Rom var som kjent ikke bygget på en dag ;)
  Ha en strålende helg videre!

  SvarSlett
 2. jeg vil nu gerne bytte, især med fjeldet i baggrunden. Vores have er også et vildnis,men vi glæder os over fuglelivet der følger med.

  SvarSlett
 3. Pyha, det er ikke til at følge med. Jeg går også bare og glæder mig over, at der er masser af fugle og pindsvin, der kan gemme sig i bunkerne :-)Fjeldet er jeg, som dansker, naturligvis også misundelig på ;-)

  Iøvrigt fin lille bomuldstrøje til barnebarnet :-)

  SvarSlett
 4. Dette fjellet heter Gullfjellet. Det er det høyeste fjellet på Lille-sotra. Det er en fin tur opp der og man ser utover land og strand.
  Jeg tar det som en selvfølge å ha det der, men selvfølgelig er det flott. Måtte bare bli minnet på det....Ha en fin helg

  SvarSlett

Jeg er veldig glad for en kommentar fra deg:-)

Populære innlegg

Bloggurat

Bloggurat

Levivest

Levivest
Gratis mønster

Mine sønner

Lang jakke i "Bomull/lin

Lang jakke i "Bomull/lin

Oppskrifter

Oppskrifter
Garnbutikk