torsdag 6. august 2009

Småtterier

Dette blir det siste jeg viser av småarbeider før jeg gjør ferdig noen av mine større påbegynte prosjekter.
Denne luen var designet for Levi, men den ble for liten, det ble en dukkelue, for Levi begynner å bli nemlig å bli stor....


Babysokker kan man aldri strikke for mange av fordi bare forsvinner etterhvert, man vet aldri hvor de forsvinner.Så kan dere vinne premie hvis dere går inn på denne siden her En side som kan absolutt anbefales.

6 kommentarer:

 1. Vilken fin mössa och sockorna är bara för ljuvliga. Ska bli spännande och se vad det är för stora projekt du ska göra färdigt.

  SvarSlett
 2. Nydelig mønster du har. Barnesokker blir alltid borte..Flott lue, selvom det ble dukken sin :0)

  SvarSlett
 3. Nok en gang flotte og søte plagg fra deg;) Skjønner labbene forsvinner på de små, for da jeg var på butikk med min prinsesse, mistet hun skoen. Så det ikke før vi var hjemme. Men ringte butikken og de fant den, gudskjelov;) Ha en fin torsdagskveld og klem fra meg!

  SvarSlett
 4. Så mykje fint du lager, labbane såg veldig gode ut! Ha ein fin kveld:)

  SvarSlett
 5. Ja de små hoveder vokser jo stærkt, det fandt jeg også ud af sidst jeg lavede en hue til Jonas :-) Så må vi jo prøve en gang til ! dejlige sokker.

  SvarSlett
 6. Dukker kan vel også bli kalde på hodet? Du har vært skikkelig flitting og fått strikket masse fint. Jeg bare diller for tiden jeg. Venter på sommern og har så smått begynt å surmult fordi den ikke kommer.

  Ha en flott helg.

  SvarSlett

Jeg er veldig glad for en kommentar fra deg:-)

Populære innlegg

Bloggurat

Bloggurat

Levivest

Levivest
Gratis mønster

Mine sønner

Lang jakke i "Bomull/lin

Lang jakke i "Bomull/lin

Oppskrifter

Oppskrifter
Garnbutikk