tirsdag 4. august 2009

Små filttøfler

Jeg liker å gjøre småprosjekter for tiden. Noe må bli ferdig...
I hele sommer har vi skulle malet huset, men den tiden. Nå har jeg iallefall tre malere utenfor vinduet mitt. De holdt på i hele går og startet tidlig idagmorges. Så nå er jeg faktisk veldig fornøyd, kanskje jeg kan begynne på litt større prosjekter nå eller gjøre noe ferdig.

7 kommentarer:

 1. Så deilig at noen andre tok den malejobben da. Jeg er vanvittig glad i å male inne... men ute bytter jeg gjerne bort. Da står jo dagen til din disposisjon.....kos deg.
  Så nydelige filttøflene du har laget.
  Ha en fin dag :0)

  SvarSlett
 2. Du kan godt se at komme i gang med "mænd der hader kvinder", men vær sikker på du let kan få fat i 2'eren og 3'eren for man biver "som en narkoman" efter de første 100 sider....

  SvarSlett
 3. Hvor ERde søde, de små tøfler!

  SvarSlett
 4. Nydelige små tøfler!! Herlig når man kan sette bort noe av det arbeidet som henger over en. Å male et hus er litt av en jobb, vi gjorde det for 3 år siden..aldri mer!! Neste gang skal det settes bort;) Kos deg siste del av ferien;)

  SvarSlett
 5. Men så söta de är. Så fint du kommer att få nu när du får målat. Vi ska också måla bara gubben kommer hem, fast inte hela huset bara en del av vårt uterum, men det räcker med det.

  SvarSlett
 6. Så søte dei små tøflane var,godt du fekk hjelp med malinga:)

  SvarSlett

Jeg er veldig glad for en kommentar fra deg:-)

Populære innlegg

Bloggurat

Bloggurat

Levivest

Levivest
Gratis mønster

Mine sønner

Lang jakke i "Bomull/lin

Lang jakke i "Bomull/lin

Oppskrifter

Oppskrifter
Garnbutikk