onsdag 28. mai 2014

Det herlige været

  Se dette nydelige nurket som faktisk er blitt over tre år.      Tar bare med dette bildet for det er så nydelig å se fargen og denne blomsten,  der den svaier i sollyset.      Jeg har begynt på en  ny kjole, ble inspirert da jeg synes den andre ble så vellykket. Vet ikke, denne strikker jeg ut av egen ide. For se hvoran den blir når den kommer på.
 Jeg har aldri likt å press meg noe særlig idrettsmessig, men nå har jeg vært flink og trene  i et halvt år. Idag var jeg faktisk i marken og jogget. Det var så fint, 2,5km.   Det er ikke så langt, men jeg er superfornøyd  med at jeg bare klarte det.

 Idag lagde vi ferdig planen for neste års arbeid. Så nå nærmer vi oss ferie.

KOS DEG IKVELD.

 Jeg nyter vestlandsværet.   Klem

2 kommentarer:

  1. Hun er fuldstændig bedårende :-) Ferie forude, det er slet ikke dårligt - tillykke med de 2,5 km. Vedr. motion er det blevet så ubalanceret - vi skal alle sammen løbe marathon eller gennemføre en ironman ;-) - jeg oplever så mange skader i klinikken. Lidt, men velgennemtænkt er MEGET bedre :-)

    SvarSlett
  2. Hei! Ja, det var veldig fint, og moro å lage noe etter eget hode - da blir jeg også mest fornøyd! Og nå går det mot sommerferie, ja, det er bare herlig! Vi reiser til vår tradisjonelle tidlige sommertur til Danmark snart, og det gleder jeg meg enormt til! Ut på tur, aldri sur! Klem Cathrine :-)

    SvarSlett

Jeg er veldig glad for en kommentar fra deg:-)

Populære innlegg

Bloggurat

Bloggurat

Levivest

Levivest
Gratis mønster

Mine sønner

Lang jakke i "Bomull/lin

Lang jakke i "Bomull/lin

Oppskrifter

Oppskrifter
Garnbutikk