søndag 30. mars 2014

Kåpen er ferdig


Jeg synes bare den ble lekker. Du kan strikke den etter denne oppskriften HER
Har vært en uke på Lanzarote. Det var bare supert. Det er første gangen jeg er på Kanariøyene og likte meg så godt.
Her er et av smugene som førte rett ned til stranden.
Det var ufattelig deilig med sol og så kom vi hjem til nydelig vær også. Jammen er det flott noen ganger.
Har så mange vakre bilder fra Lanzarote. 
Jeg ønsker deg en nydelig søndag med klem fra meg.
En katt som lå på baren.

4 kommentarer:

 1. Den blev väldigt läcker får jag säga.
  Så du gillade Lanzarote. Jag har varit där också och nej, jag blev inte så imponerad att jag åker tillbaka dit. Visst det var en del fina ställen att åka till, men efter nån dag var jag ganska mätt på ön faktiskt. Sen blåste det så in i bomben när vi var där och så var det kallt nästan hela tiden, inte vad vi längtade till alltså, men det gäller att ha tur med vädret och det hade ju inte vi. Det var där jag blev anfallen av en katt utanför vårat hotell också, först gick den och strök sig och sen helt plötsligt blev den helt galen och flög på mig och rev mig på benet, usch det var ingen trevlig upplevelse, jag blev riktigt rädd faktiskt. Men som sagt det var min upplevelse och det finns ju andra glada och sköna som din också.
  Kram

  SvarSlett
 2. Sikken smuk siameserkat - i meget smukke omgivelser - kan godt forstå, du nød turen :-) Fin lille jakke, du har fået lavet også - ser sommerlig og lækker ud :-)

  SvarSlett
 3. Det är intressant det där med virkade kläder. Tidigare var jag nästan allergisk mot kläder virkade med framför allt stolpar. (vet inte om jag kanske har något traumatiskt barndomsminne kopplat till något hemvirkat kanske...?) Men till min förvåning marker jag hur jag allt mer glider mot att faktiskt kunna tänka mig att göra och kanske till och med ha PÅ MIG något som är virkat med stolpar... Finns en hel del fint på Ravelry tex! Jaja, det är ju tur att man kan ändra sig! :-)

  Vad gott du ser ut att ha haft det på Kanarieöarna! Och här är våren på väg också, så det finns ju hopp om härligt väder här också! Jihoo!

  SvarSlett

Jeg er veldig glad for en kommentar fra deg:-)

Populære innlegg

Bloggurat

Bloggurat

Levivest

Levivest
Gratis mønster

Mine sønner

Lang jakke i "Bomull/lin

Lang jakke i "Bomull/lin

Oppskrifter

Oppskrifter
Garnbutikk