onsdag 30. januar 2013

En regnfull dag

Gjør meg klar til å gå til tannlegen. Har mistet tre fyllinger på rappen.... Det begynner å bli kjedelig. Kanskje det er på tide å  slutte med karameller. 

 
Jeg har strikket et par sokker fra  boken "strikk til nøstebarn".  De er helt enkle men tynne og fine til å bruke i støvler og støvletter.
 

Jeg strikker stadig vekk fra lageret mitt, men jeg kan ikke akkurat se at det minker så mye garn når jeg strikker et par sokker.

Jeg ønsker deg en kreativ dag.
 Klem fra Rita

 

5 kommentarer:

 1. Hei,
  Hi hi ....slutte med karameller enklare sagt enn gjort. Ikkje det kjekkaste å gå til tannlegen, men jammen godt ein har dei når det trengst.
  Gode sokkar du har strikka og heilt nødvendig for små føter så dei slepp å fryse.
  Lykke til med fyllinga og ha fortsatt ein god dag.
  MarJE.

  SvarSlett
 2. Alltid godt med sokker,fine! Lykke til hos tannlegen:)

  SvarSlett
 3. Tja, jeg vet nå ikke helt om det er karamellene. Det er vel noe som kommer med alderen det at både en, to og tre fyllinger løsner ila. kort tid.
  Kos deg bare med karamellene dine du, men hvis du suger på dem så skåner du kanskje fyllingene og godsakene varer myye lengre:=)
  Fine sokka!

  SvarSlett
 4. :) hehehe.... kjenner det! Det med garnet og den manglende åpenbare minkingen i garnmengden. Veit du hva Rita? For første gang noen sinne så syns jeg at jeg ble litt flau over alt det garnet jeg har ( og alle de pengene det er verdt) da jeg fredag gikk på garn/ prosjekt jakt i lageret.
  Og tannlegene lever godt på oss som skifter fyllninger. Desember 2011 satt jeg der i sofaen med ei heil krone i mandel masse småkaka!! Håpe turen til tannlegen hjalp!

  SvarSlett
 5. Uha - karameller er dejlige, men er de så dejlige, at man vil gå til tandlæge 3 gange i træk? ;-) Håber, det ikke blev alt for slemt :-)
  Dejlige sokker :-)

  SvarSlett

Jeg er veldig glad for en kommentar fra deg:-)

Populære innlegg

Bloggurat

Bloggurat

Levivest

Levivest
Gratis mønster

Mine sønner

Lang jakke i "Bomull/lin

Lang jakke i "Bomull/lin

Oppskrifter

Oppskrifter
Garnbutikk