lørdag 15. desember 2012

Et syn for mange

Tror nok dette er et vanlig syn for mange, men det er like morro hver gang. Ungene som spankulerer rundt i de voksnes støvletter. Så elegant går de rundt omkring i huset.

 
Levi fikk seg også en ny lue.

 
Så fotograferte jeg Mia i en kjole jeg har i butikken min.Nå skal jeg fly avgårde og handle. Tror kanskje jeg pynter tre ikveld. Det er så mange som pynter tre så tidlig nå. Jeg har ikke pleid å gjøre det, men det er visst ingenting som er som det pleier lengre....hehehe...

ØNSKER DEG EN FLOTT LØRDAGSKVELD.  C,")

6 kommentarer:

 1. ja ungerne elsker udklædning. sikke da en fin kjole og god fornøjelse med pyntningen af træet

  SvarSlett
 2. Sikken en supersød kjole, hvor er hun fin :-)

  Jeg vil også pynte juletræ tidligt i år - plejer først at gøre det den 23. om aftenen, men i år har jeg lyst til at prøve noget andet :-)

  SvarSlett
 3. Daga det er helt sant, ingenting er som det en gang var og endringene går fortere og fortere.... Jeg bar også tatt frem julepynt i dag. Tidligere gjorde vi aldri det før lille julaften eller dagen før, men juletre har vi ikke fått kjøpt enda. Aldeles bedårende barn du har og barn i mors sko, den kjenner jeg igjen ja.....

  SvarSlett
 4. Hej! Jag försökte sticka de fina pulsvärmarna du stickat från Drops julkalender, men jag får det inte till att stämma... Det står att man ska lägga upp 48 maskor, det blir ju 12 maskor på varje sticka. Men sedan innehåller ju mönstret fler maskor, en rad är ju minst 14 maskor.. Kan du hjälpa mig hur jag ska göra för att det ska stämma??=0) Hur gjorde du??

  SvarSlett
 5. Åh, tusen tack för hjälpen!=0)) Nu ska jag prova igen!;0))

  SvarSlett

Jeg er veldig glad for en kommentar fra deg:-)

Populære innlegg

Bloggurat

Bloggurat

Levivest

Levivest
Gratis mønster

Mine sønner

Lang jakke i "Bomull/lin

Lang jakke i "Bomull/lin

Oppskrifter

Oppskrifter
Garnbutikk