torsdag 9. september 2010

Får man aldri nok garn

Dette er bare en av de bunkene med garn som ligger rundt omkring på de luereste plasser. Ja de ligger jo i en plastikkpose dyttet vekk. Jeg tor jeg gjemmer de litt slik at tanken min er- der får de ligge til jeg skal strikke noe av det og da er det ingen som ser at jeg har kjøpt nytt garn.


Litt sydde jeg igår også.


Det er slike siklesmekker. Dette er foran 

og dette  er bak. De er fin når barnet slever. Istedenfor å bli våt på halsen,  trekker det inni disse smekkene.


De er litt posete med myk bakside.

Jeg kjøper meg fattig på dette foto -pc greiene. Først kjøpte jeg nytt apparat fordi den lille kontakten ble ødelagt. Så skjedde det igjen. Etter det brukte jeg minnebrikken. Så ble den ødelagt. Jeg skiftet data og nå tar
ikke den og kopierer minnebrikken mer heller det. Jeg vet ikke hva som er den beste måten å få bildene i datamaskinen på. >Har noen et råd?

Ha en fin dag. Vi er jo snart i slutten av uken igjen. ;))


3 kommentarer:

 1. Nej, man kan aldrig få for meget garn :-)
  Kender du det? Et resteprojekt - pludselig er man alligevel udgået for en farve, så må man have lidt mere og når man endelig er færdig er der igen garn til et resteprojekt... og sådan kan man blive ved... :-)

  SvarSlett
 2. Jag vet precis vad du menar. Har samlat o samlat o samlat upp över öronen nu. Men det är bra med ett lager och man vet ju inte vad som händer, helt plötsligt ska man ha nått speciellt och då har man ju hemma och kan säga "vilken tur":D.
  Hoppas det ordnar sig för dig med överföringen.

  SvarSlett
 3. Mye deilig garn som ligger på lur. Få dem frem, og la dem vises. Selv har jeg tatt en del av cd-hylla, og jobber meg bortover i smugtempo. For å få lagt bildene inn på pc'n velger jeg å bruke ledningen som følger kameraet.

  SvarSlett

Jeg er veldig glad for en kommentar fra deg:-)

Populære innlegg

Bloggurat

Bloggurat

Links to Google Services

Levivest

Levivest
Gratis mønster

Mine sønner

Lang jakke i "Bomull/lin

Lang jakke i "Bomull/lin

Oppskrifter

Oppskrifter
Garnbutikk