lørdag 9. januar 2010

Genser i alpakka

Har strikket en genser i sandnes alpakka til Levi. Han har startet i barnehagen denne uken. Pitteliten synes jeg, men foreldrene må i arbeid og da må barna i barnehage. Slik er livet...

Har dere sett den fine merkelappen, mange har kjøpt dem. Jeg synes det er litt gøyt å sette de på enkelte plagg.:)) Ser litt proft ut.;)) Jeg skal i 50 -årsdag i dag. Er litt vanskelig å forstå at vi er middelaldrene kvinner....
Jeg og samme veninne reiste sammen til syden fra mann og småbarn for ......år siden(husmorferie) jeg husker det som om det var igår og  årene frem til idag har gått så altfor fort.

 Tusen takk for alle fine kommentarer  og  innlegg angående bruk av ull.
Jeg ønsker alle en supergod helg i dette fine, kalde været!

10 kommentarer:

 1. Sikken en fin lille jakke til den fine lille dreng :-)Det er altså noget hårdt, når de små skal ud og passes - men heldigvis kommer de da oftest til at trives med det ganske hurtigt :-)
  Jeg vil også ha´ mærker, skal bare lige bestemme hvor de skal bestilles :-)

  Jeg synes stadig 50 lyder vildt - men så er det jo, at jeg tænker, at der kun er fire år til, jeg selv fylder år ;-) Når tiden nu går så hurtigt, så håber jeg bare på, at vi forstår at bruge den rigtigt! God weekend til dig :-)

  SvarSlett
 2. Jamen - du er da en ung vårhare!!! Er vi ikke alle det i vores bevidsthed?? knus

  SvarSlett
 3. Så søt den var :o)

  Ser jo riktig så profft ut med slik merkelapp .. stilig :o)

  Ha en fortsatt flott lørdagskveld - klem!

  SvarSlett
 4. Så fin og enkel en lille drengesweater:-)

  SvarSlett
 5. En herlig genser som kommer til å varme den lille gutten godt nå i kulden.
  Nydelig farge også :)

  SvarSlett
 6. kjempeflott genser... :O)


  ha en fin lørdag!

  SvarSlett
 7. Så nydelig genser du har stikket. Jeg holder også på å stikke en liten jakke i Alpakkaull. Babyen vår kommer snart. Apropos alder: Det er ikke så mye å gjøre noe med, alternativet er verre. Selv er jeg det vi kaller 50+, men jeg har ikke tenkt å legge inn årene ennå, kreativiteten har aldri vært større. De gamle er eldst!!!!

  SvarSlett
 8. Så fint det blev med den vita kanten. Häftigt med egen märklapp. Skulle vara kul med en för egen del också, måste fundera över detta och hur den skulle se ut.
  Ja, jag är glad att jag är klar med dagistiden. Då när man hade barn där fanns det gott om personal och framför allt tid med barnen. Idag är det bara indragningar på allt som har med barn att göra och det kan jag fortfarande inte förstå, barnen är ju vår framtid och vi ska vara rädd om dem.
  Fattar inte heller vart åren tar vägen, det var ju igår man fyllde 25 år eller hur?
  Ha en skön kväll

  SvarSlett
 9. Så søt den ble. Og merkelappen var flott. Jghar noe lignenede, den er ikke så finsom din og jeg glemmer alltid å sete dem på - kanksje jeg burde ta meg sammen? Det kan bli nyttårsforsettet mitt det. Ta meg sammen. ;)

  Ha en deilig søndag.

  SvarSlett
 10. Superfin barnehagegenser du har laga, ja dei er ikkje store før dei må ut i verden!

  SvarSlett

Jeg er veldig glad for en kommentar fra deg:-)

Populære innlegg

Bloggurat

Bloggurat

Levivest

Levivest
Gratis mønster

Mine sønner

Lang jakke i "Bomull/lin

Lang jakke i "Bomull/lin

Oppskrifter

Oppskrifter
Garnbutikk