torsdag 17. desember 2009

julefest

I disse tider er det julefester over hele Norges land.

Jeg hadde avslutningsfest for mine 1.klassinger og fikk denne fine oppsatsen.

I kveld har jeg vært med Steven på fest på hans skole.  På lørdag skal jeg på julefest med klubben, slik fortsetter det fremover. Det er ikke bare meg det er slik for , det er nemlig slik for de fleste og vi teller ned på alt vi er ferdig med. Jeg vil bare minne på at vi må stoppe opp og tenke av og til.....
La det bli en fin og forventningsfull tid.

10 kommentarer:

 1. Ja, du har ret - det er vigtigt at tænke stille for sig selv en gang imellem i denne tid.!

  SvarSlett
 2. Enig. De er viktig å hoppe over noe, hvis det blir for mye. Julen kommer likevel. Jeg gjør mest bare det jeg har lyst til.
  Nyt de siste førjulsdagene.
  Klem Ann<3

  SvarSlett
 3. Hej Ruta

  Sikke dog en masse skønne ting du har fået lavet. Jeg er vild med dine knapper du har købt på nettet, og hvor er den sød din dekoration som du har fået.

  Ja man skal huske at stoppe op og nyde tiden, selv om man har travlt.

  Knus
  Helle

  SvarSlett
 4. Nydelig oppsats du fikk!

  Advent og jul skal være kos, så hvis det blir negativt stress ut av det, så er det noen som har misforstått..... Ha en fortsatt trivelig advent!

  SvarSlett
 5. Håller helt med dig, det kan lätt bli för mycket av det goda.
  Som tur är har jag bara en nu för tiden, men när barnen var små sprang man runt på flera ställen och var helt slut, fast även glad för allt det fina. Nu ser vi fram emot en härlig jul.

  SvarSlett
 6. Uha ja, jeg døjer endda med at følge med her i blogland - tusind, tusind tak for award, jeg må se at få den med i mit næste indlæg :-)December bliver alt for let, en alt for hektisk måned og så er den egentlig ikke særlig rar! Så kan sådan en lille opsats fra "de små" jo lige minde én om, hvad det hele drejer sig om :-)

  Dit ret-tæppe er blevet rigtig fint, jeg synes retstrik er særdeles flot til tæpper og overvejer at lave et sengetæppe og sikken et kagehus, du har fået lavet - overpyntet? Nej da, ikke det mindste ;-)

  SvarSlett
 7. Så koselig å få gave av klassen;)
  Her var jeg oppe kl 6, det er tidlig på en fridag, men trivelig med prinsesse på morgenkvisten;)
  Ha ei riktig god helg og klem;)

  SvarSlett
 8. Hallo i luken!
  Jeg har vært stormester i å bruke opp min egen tid til alt....alt, men har klart å komme meg LITT vekk fra STRESSET....... jeg har fått litt bedre kontroll.......og jeg stor koser meg. Jeg har sluttet å få dårlig samvittighet for at jeg ikke stiller med kaker, være trener, stiller på alle kamper, arrangementer, dugnader osv osv osv, men må nok øve mer....he he - øvelse gjør mester har jeg lært :0)

  Ønsker deg en fin desember.....litt stress kan jo noen ganger være bra...men bare når DU vil. Kos deg......klem fra Grethe

  SvarSlett
 9. Hei! Så fin oppsats du har fått hos dine elever, og ja det har lett for å bli litt stress når det er så mykje som skjer!!Flott pepperkakehus du har laga, likte godt babyteppet og. Kos deg no desse siste dagane før Jul, klem åse:))

  SvarSlett
 10. Refleksjoner og å sette ting inn i større perspektiv har vi alle godt av - kanskje spesielt i slike stressede førjulstider.

  Kos deg - og prøv å nyte de opplevelsene du har - det blir gode minner senere :o)

  Ha en flott siste adventshelg - før jul :o)

  Klem!

  SvarSlett

Jeg er veldig glad for en kommentar fra deg:-)

Populære innlegg

Bloggurat

Bloggurat

Levivest

Levivest
Gratis mønster

Mine sønner

Lang jakke i "Bomull/lin

Lang jakke i "Bomull/lin

Oppskrifter

Oppskrifter
Garnbutikk