tirsdag 20. oktober 2009

Dette har jeg gjort i det siste.

Jeg har gått mange turer på Liatårnet. Det er så fint å være ute på ettermiddagen, å gå seg en tur. Jeg er mest fornøyd når jeg har strevet meg opp til toppen. På toppen er det en postkasse med en bok i. Der skriver man navnet sitt og man kan føre regnskap med seg selv hvor mange ganger man er kommet til tops. Snakk om motivasjon
Jeg syr nye gardiner, foreløpig bare til to vindu. Jeg strikker lommetøfler og babytøfler, det er fordi jeg må ha noen ferdige prosjekter også. Tror kanskje jeg er begynt på noen små juleprsanger, fordi jeg trenger ikke ti par lommetøfler selv.

Posted by Picasa

11 kommentarer:

 1. Förstorade bilden och så underbar den var. Så fina tofflor, som molntussar och hela kominationen bilderna mellan är så fin och samstämd.

  SvarSlett
 2. Forstørret bildet ditt jeg også;) Flotte tøfler og de små var direkte søte. Flotte liftgardiner så det også ut til å ha blitt;)
  Jeg har ikke fått ferdigstilt noe på lenge, så jeg må skjerpe meg litt. Skyldes vel at det er for mye på gang samtidig...
  Ha ei god uke videre og klem;)

  SvarSlett
 3. Ja høsten kan være så flott,deilig å kunne nyte luften og de flotte fargene som er på denne årstiden. Ser no lækkert ut det du har laget. Ha en fin uke og fortsett å nyt dagene.

  SvarSlett
 4. Sikke dog nogle skønne billeder du har taget på jeres tur, jeg ville ønske at jeg kunne trave op på fjeldet og kigge sådan ud over det hele. Men når man nu ikke kan det er det jo skønt at opleve gennem dine billeder, tak for det.

  Det er altid skønt at være i god tid med julegaverne !

  SvarSlett
 5. Lommetøfler er noe av det lureste jeg vet om. Snakk om supre presanger. Alle jeg har gitt sånne til blir kjempeglade, jeg renger med dine blir like godt mottatt.

  Det er herlig å gå tur om høsten. Jeg hadde jo planlagt mange turer mens jeg var på ferie. HA. (((sur)))) Send litt finvær hit også da.

  Ha en fin dag i morgen.

  SvarSlett
 6. Så flink du er som kommer deg ut på langtur hver dag.
  Lommetøfler virker supre, jeg har bare ikke helt funnet ut hvordan ennå men en dag kommer jeg nok sikkert til å lage noen slike jeg også
  Ha en fortsatt flott uke videre!

  SvarSlett
 7. Du så mye du får gjort - og flotte ting;)
  Turgåing i høstværet er jo toppers - og når du attpå til får talt gangene du går til topps så er jo det riktig så gøy;) Kos deg videre i høstens spill og farger;)

  SvarSlett
 8. Åh hvor er jeg misundelig på dit fjeld, kan godt forstå at du må derop - her hvor jeg bor, må jeg nøjes med bløde bakker, selvom jeg nok synes de er ret stejle, når jeg er ude på min løbetur :-)

  Fine tøfler og gardiner - herligt med småprojekter indimellem :-)

  SvarSlett
 9. Du har fått gjort mye nyttig. Invistering i kroppen er ikke så dumt, og så er det bra med litt julegaver også. Bra ka som er unnagjort.
  Klem Ann<3

  SvarSlett
 10. Kjempefine tøffler;o)))
  Og så så sprek du er;o)))
  Ligger en liten award til deg inne hos meg;o)))
  Klem
  Linda;o)

  SvarSlett
 11. Å komme seg ut på tur er fantastisk deilig! Her er det mange flotte turløyper. I høst har det regnet og blåst noe vanvittig, men nå har vi endelig fått noen dager med fint vær. Flotte gardiner og tøfler! Ha en flott torsdagskveld!

  SvarSlett

Jeg er veldig glad for en kommentar fra deg:-)

Populære innlegg

Bloggurat

Bloggurat

Levivest

Levivest
Gratis mønster

Mine sønner

Lang jakke i "Bomull/lin

Lang jakke i "Bomull/lin

Oppskrifter

Oppskrifter
Garnbutikk