fredag 21. august 2009

Her er skolejenten vår som har lært å strikke

008

 

Madelen begynte på skolen på onsdag og det var stor stas. Når hun har vært hos meg har hun lært seg å strikke og som mange andre drømmer hun om hva hun skal strikke. Ordene kommer fort, en bukse eller kanskje en væske. Fremtiden vil vise.     C,")

13 kommentarer:

 1. Hej

  Det er bare så dejligt at sidde med de skønne piger når du skal lære og strikke, tungen lige i munden :-) det er med at finde nogle nemme ting i starten så de kan se at man kan bruge det som der bliver strikket.

  SvarSlett
 2. Herlig å se at arven går videre. Mine døtre har fått sansen for håndarbeide, en syr, den andre strikker, og jeg håper mine barnebarn får lyst til å lære av sin mormor;) ha ei riktig god helg og klem fra meg!!

  SvarSlett
 3. Det må være kjekt å ha eit barnebarn som deler strikkegleda.
  Ha ei god helg!

  SvarSlett
 4. Så koselig at du valgte å følge meg;o) Jeg synes bloggen din var veldig fin, og det var noen nydelige ting du har quiltet;o)
  Her kommer jeg gjerne igjen.
  Linda;o)

  SvarSlett
 5. Det skal tidlig krøkes, som god krok skal bli.
  Koseligt bilde. Det første min datter strikka var et skjerf til dukken sin. Då var hun 6 år. Hun syntes sjøl hu var utlært når det fine skjerfe var ferdig. Hu kom til meg å spurte om eg kunne handle garn til en genser. Nå ville hu strikka det. Genseren ble det nok aldrig noe av,men jammen har hu laga mye fint etter at hun fikk noen år til på baken. Dei er så skjønne dei små.
  Koseligt at dei viser interesse.
  Ønske deg ei fine helg.

  SvarSlett
 6. Så flott at hun har lært seg å stikke. Og enda hyggeligere var det at hun synes det var kjekt å starte på skolen. Ønsker dere en fin helg :0)

  SvarSlett
 7. Åh ja, drømmene kan være store ;-) og når jeg tænker på, hvor meget, man skulle igennem, før det rigtigt blev til noget! Men hvor er det skønt, at der stadig er piger, der gider lære at strikke. God weekend :-)

  SvarSlett
 8. Det är bra det när de börjar sin kreativa sida tidigt. Undrar vad det ska bli av denna lilla tjej.

  SvarSlett
 9. Det er så flott når denne siden av kvinnekulturen blir tatt vare på og viderelært til nye generasjoner. For noen år siden så det ut som om strikking helt var på vei ut. Det ble heller ikke prioritert i skolen. Det er så mye glede i å lage ting til seg selv - og andre, at de er heldige de som har oppdaget og erfart det. Da trenger en aldri kjede seg.

  SvarSlett
 10. Så koseligt..og i full konsentrasjon,her blir det nok laget noe spennende og fint.

  SvarSlett
 11. Its great that your daughter has learnt to knit..she will soon be knitting just like you. My sons dont go back to school till another week!

  SvarSlett
 12. Jeg først besøkte denne bloggen og jeg virkelig liker, og jeg synes det er veldig nyttig og interessant, jeg er imponert jobber for å vise her på denne bloggen, håper jeg du vil beholde, og vil dele mer enn på denne måten,
  http://www.ptvsports.pk/schedule/

  SvarSlett

Jeg er veldig glad for en kommentar fra deg:-)

Populære innlegg

Bloggurat

Bloggurat

Links to Google Services

Levivest

Levivest
Gratis mønster

Mine sønner

Lang jakke i "Bomull/lin

Lang jakke i "Bomull/lin

Oppskrifter

Oppskrifter
Garnbutikk