fredag 12. juni 2009

Husker dere shakti -matten?

Mange ønsket tilbakemelding. For å si det slik så tenkte jeg at jeg skule prøve den regelmessig og gi dere et ærlig svar.
Regelmessig er blitt innimellom.
Innimellom betyr når jeg har endelig hatt en halvtime og følt jeg kunne slappe litt av har jeg lagt meg på matten .
Jeg synes ikke det er så veldig vondt(bare litt), etter noen minutter begynner jeg å bli varm og øynene glir igjen, så sover jeg en halvtime og står opp. Tror nok at dette er bra. Jeg føler i allefall det. Så jeg kan anbefale matten. Er hvertfall glad jeg har min. (Nå høres det ut som om jeg kunne blitt en god selger)
Jeg vil si noe om innimellom.
*Arbeidet som alltid trekker ut, der du gjør alltid gjør mer enn du skal.*Handlingen som må gjøres* Avtaler som er bukket* Barna som trenger en hjelpende hånd.*Avsluttninger du må gå på.*Bursdagsbesøker som er nødvendig.* Husarbeid som må gjøres for at det skal være levelig.* Møte en veninne slik at du ikke skal miste vennskap.*Treff som er viktig for deg.*Fritidsysler.
Ja slik kunne jeg ha fortsat i evigheter.
Er det noen som kjenner seg igjen? Jeg har jo ikke tatt med trening og den ramsen der.....

2 kommentarer:

  1. Må nesten le:O) Godt du får lagt deg ned litt innimellom;) Høres jo spennende ut, men har til og med problemer med å gjøre det jeg syns jeg bør gjøre til og med innimellom...tenker trim og slike "enkle" saker...ja, kjenner meg igjen;) Kos deg ihvertfall denne fredagskvelden!!

    SvarSlett
  2. Åh ja, der rammer du hovedet på sømmet - jeg siger også: Godt du har din måtte - jeg kunne finde på at investere i sådan én - god weekend :-)

    SvarSlett

Jeg er veldig glad for en kommentar fra deg:-)

Populære innlegg

Bloggurat

Bloggurat

Levivest

Levivest
Gratis mønster

Mine sønner

Lang jakke i "Bomull/lin

Lang jakke i "Bomull/lin

Oppskrifter

Oppskrifter
Garnbutikk