onsdag 1. april 2009

Sjal

Jippi, jeg fikk det til. Jeg strikker etter en engelsk oppskrift. Jeg trodde det ville bli for vanskelig, men det er jo oversettelse på nettet, so no problem.Tråden er et mysterie for seg selv. Den kjøpte jeg når jeg var ung fordi det var et godt kjøp, men jeg har aldri brukt den. Nå skal jeg se om jeg får noe utav den.
Husker min mormor satt og strikket med det tynneste garn, fine strikkejakker. Når jeg sa, "orker du så tynt garn" svarte hun at da hadde hun arbeid lenger. Jeg er ikke der.

6 kommentarer:

 1. Uh, det bliver så fint og så let - hold ud selvom det kan være "hårdt" at strikke i så tyndt garn, resultatet bliver jo altid fantastisk :-)

  Smukke billeder fra din hjemegn, er det ved Bergen? Jeg er selv lidt af en naturfreak og ELSKER Norge og Sverige :-)

  SvarSlett
 2. Det ser ut til å bli noko flott du har begynt på!! Tar lang tid å strikke med så tynn tråd men resultatet vert flott:)

  SvarSlett
 3. Det ser ut til å bli kjempefint, så jeg satser på vi får sjå det ferdige produktet! Det blir jo utrolig delikat med slikt fint garn. Ha en kjempegod kveld!!

  SvarSlett
 4. Ser kjempelekkert ut, selv om det kanskje kan være en tålmodighetsprøve med så tynt garn.
  Gleder meg til å se resultatet :)

  SvarSlett
 5. Det ser meget fint ud. Så let og lækkert. Glæder mig til at se mere :)

  SvarSlett
 6. Tiden det tager glemmes når resultatet er der. Jeg skal også vende mig til at strikke efter engelske opskrifter, glæder mig til det bliver lige så selvfølgeligt som på dansk, norsk og svensk.

  SvarSlett

Jeg er veldig glad for en kommentar fra deg:-)

Populære innlegg

Bloggurat

Bloggurat

Levivest

Levivest
Gratis mønster

Mine sønner

Lang jakke i "Bomull/lin

Lang jakke i "Bomull/lin

Oppskrifter

Oppskrifter
Garnbutikk