lørdag 18. april 2009

Klubb

Her er gjengen jeg er sammen med en gang i måneden. Vi kan si at klubben er ganske internasjonal. Vi koser oss med god mat. Innnimellom går vi ut og spiser. I september reiste vi sammen til Roma. Vi diskuterer, danser og lærer av hverandreHvor neste reise blir vet jeg ikke for vi skriver to ønsker hver. Den plassen som får flest stemmer der reiser vi.

Drar du på tur med en veninneklubb eller noe lignende?

4 kommentarer:

 1. Hei og takk for hilsen på bloggen. Jeg er også med i en dameklubb, men vi treffes en gang i uken. Vi er en kvinnelosj med høy strykejernføring. Treffes på hotellet her og strikker, syr og ellers hva vi har lyst på. Noen turer har vi ikke hatt og isåtilfelle blir det nok bare en dagstur. Det virker ikke som du helt superfornøyd med Annaka's eventyrteppe. Det er jo flott da, men enig med deg at det er bedre å plukke fargene selv.

  SvarSlett
 2. Er ikke med i noen klubb, men den klubben du er med i ser ut til å være helt topp! Så fint å kunne lære av hverandre både dans og annet;) Tenker dere koser dere til gagns! Ha en fin lørdagskveld videre;)

  SvarSlett
 3. Jeg har ikke så mange veninder, men dem jeg har er jeg også utrolig glad for. Dejligt at I kan hygge jer sammen og rejse ud. Rigtig god tur !!!

  SvarSlett
 4. Det lyder som en god ide. jeg har forsøgt at melde mig ind hos nogle "liger" der rejser sammen hvert andet år og tager på vandretur (luksus, forstås) så jeg håber at næst eforår skal jeg afsted.

  SvarSlett

Jeg er veldig glad for en kommentar fra deg:-)

Populære innlegg

Bloggurat

Bloggurat

Levivest

Levivest
Gratis mønster

Mine sønner

Lang jakke i "Bomull/lin

Lang jakke i "Bomull/lin

Oppskrifter

Oppskrifter
Garnbutikk