onsdag 11. mars 2009

Tykk genser.


Genseren er ferdig............,

men jeg tror ikke jeg er helt fornøyd. Så for meg en fargeglad og fin genser, synes nok den er litt for tykk. Slik er det når jeg velger så tykt garn.(Det går jo fort da)

Er du alltid fornøyd med produktet ditt?

5 kommentarer:

 1. Jeg synes den er flot!! Men kender udmærket det dér - når det er strikket (til mig selv) så er der et eller andet i vejen med det. Selv da jeg havde lavet Hanne Falkenbergs "Mermaid", synes jeg ikke rigtig den var helt god - lidt for stor, selv om det var en small, og det garn havde koste en million - næsten...nå, den blev lige vasket lidt varmt i maskinen, så hjalp det lidt. Men jeg bruger den ikke så meget. God dag!

  SvarSlett
 2. Jeg synes at den er meget flot :-) Med hensyn til dit spoergmaal, saa er er jeg naesten altid tilfreds med resultatet, fordi jeg kun faerdigoer de ting jeg kan se, bliver en success :-) Gaar det helt galt, bliver tingen foraeret vaek eller smidt ud :-)

  SvarSlett
 3. Til Angelika.
  Kanskje det er litt smart, men jeg bare fortsetter selv om jeg kan se underveis at dette blir ikke helt slik jeg hadde tenkt meg. Håper gjerne på et under......:-)

  SvarSlett
 4. Den er da kanonflot, men jeg kender godt det med ikke at være helt tilfreds ;-) Det sker heldigvis ikke ofte, men jeg er f.eks. aldrig blevet glad for min Plissé !

  SvarSlett
 5. Synest genseren din er flott eg, friske fine farger! Det hender nok at eg ikkje er heilt fornøyd med tinga eg lager:)

  SvarSlett

Jeg er veldig glad for en kommentar fra deg:-)

Populære innlegg

Bloggurat

Bloggurat

Levivest

Levivest
Gratis mønster

Mine sønner

Lang jakke i "Bomull/lin

Lang jakke i "Bomull/lin

Oppskrifter

Oppskrifter
Garnbutikk