søndag 15. mars 2009

Bybesøk

Var i byen med en veninne igår. Kafèbesøk er et møst.
Det var deilig mye folk og god stemning. Dette var noe jeg kom hjem med:Det var deilig mye folk og god stemning. Som dere ser har jeg allerede begynt å strikke på en strikkejakke.

Vi var også på en antikvitetbutikk som selde 50 %. Kjøpte en vase , kommer bilde senere.
Hva er din nærmeste by?

3 kommentarer:

 1. Min nærmeste by er Otterup 13 km, men der er ingen cafe, et par tøbutikker, min frisør og COOP en mindre by. Skal jeg rigtig shoppe, er det Odense. Jeg er født der og har boet der i mange år, så jeg kender butikkerne. Lækkert garn, du har købt, jeg købte bomuld-lin på messen til kun 10 kr stk.

  SvarSlett
 2. Dejligt med nyt strikketøj. Jeg selv er i gang med et tæppe, og før det er færdigt, må jeg ikke gå i gang med den hæklede jakke jeg har SÅDAN en lyst til at købe garn til.
  Ja, jeg nydermit kreative arbejde. Men det er ligesom alt andet også nogle gange bare et arbejde.....og man SKAL være helt fremme hele tiden, ellers smutter de andre firmaer med de gode ideer.
  Karen

  SvarSlett
 3. Det lyder hyggeligt :-) Ser ud til, du har fået rigtig gode sager med hjem ;-) Jeg bor jo altså i en by - Aalborg - men tager tit ud til skov og strand - det hele er i nærheden:-)

  SvarSlett

Jeg er veldig glad for en kommentar fra deg:-)

Populære innlegg

Bloggurat

Bloggurat

Levivest

Levivest
Gratis mønster

Mine sønner

Lang jakke i "Bomull/lin

Lang jakke i "Bomull/lin

Oppskrifter

Oppskrifter
Garnbutikk